Site icon NewsIT

Tα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Εμμανουήλ Καραλή που θα είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

10.08.2024 | 14:38
Tα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Εμμανουήλ Καραλή που θα είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο «Μανόλο» θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε μια συνομιλία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον «Greak Freak» που ήταν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, να στέλνει συγχαρητήρια στον «Μανόλο» για την επιλογή του να σηκώσει την σημαία της χώρας μας στην τελετή λήξης.

Συγκεκριμένα ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κόντώ λίγο μετά την απόφαση του ΣΕΓΑΣ, θέλησε να επικοινωνήσει με τον μπασκετμπολίστα των Μιλγουόκι Μπακς, μεταφέροντας του τα ευχάριστα νέα. Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο φρόντισε να δείξει την χαρά του, απαντώντας του με την λέξη συγχαρητήρια, τοποθετώντας παράλληλα 2 emoji με φωτιές.

Για την ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχθηκε από την ελληνική επιτροπή για σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει την Κυριακή (10/08/24) με τον 24χρονο αθλητή να διαδέχεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κράτησε την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version