Site icon NewsIT

Team Hellas: Τα λόγια του πιλότου που χειροκροτήθηκε και η άφιξη της αποστολής στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

24.07.2024 | 15:51
Team Hellas: Τα λόγια του πιλότου που χειροκροτήθηκε και η άφιξη της αποστολής στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Επί γαλλικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (24.07.2024) ολόκληρη η 100μελής αποστολή της Team Hellas, μετά και την πτήση που πραγματοποίησαν τα τελευταία της μέλη που είχαν μείνει στην Ελλάδα, ενόψει της συμμετοχής των αθλητών/τριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μέτα από πτήση τριών ωρών με την “AEGEAN” τα τελευταία μέλη της Team Hellas προσγειώθηκαν στο Παρίσι και στο αεροδρόμιο “Σαρλ Ντε Γκολ”, δυο 24ωρα πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Το κανάλι της Team Hellas στο youtube “ανέβασε” στιγμές πριν την πτήση των Ελλήνων αθλητών/τριών -με το μήνυμα του πιλότου της πτήσης τους- αλλά και από την άφιξή τους στο Παρίσι. Η ελληνική αποστολή “πέταξε” με όνειρα για διάκριση!

Αφιξη της Team Hellas στο Παρίσι

“Uα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην σημερινή πτήση 40-14 προς το αεροδρόμιο του Παρισιού. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλους εμάς στην Aegean να μεταφέρουμε την Team Hellas στο Παρίσι. Όλους εσάς που θα αγωνιστείτε με πάθος για να κυνηγήσετε το Ολυμπιακό όνειρο και να μας κάνετε όλους υπερήφανους. Η αφοσίωσή σας, η σκληρή δουλειά και το πάθος σας είναι έμπνευση για εμάς και τα παιδιά μας. Για εμάς είστε ήδη νικητές και Ολυμπιονίκες. Καλή επιτυχία Team Hellas, καλούς αγώνες. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα”, ανέφερε ο πιλότος της πτήσης και κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Με το τσάρτερ της Aegean ταξίδεψε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής, όπως η εθνικές ομάδες πόλο Ανδρών – Γυναικών, κολυμβητές και κολυμβήτριες (Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου και Γεωργία Δαμασιώτη), αθλητές του στίβου (μεταξύ των οποίων και η σημαιοφόρος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Ελένη Πόλακ), η μοναδική εκπρόσωπος της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντούρα, το ελληνικό «δίδυμο» της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου και ο πρωταθλητής του τζούντο, Θεόδωρος Τσελίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version