Αθλητικά

Τι φόρεσες Σερένα κορίτσι μου στο γάμο; – ΦΩΤΟ

Είναι ίσως η μεγαλύτερη τενίστρια αυτή την στιγμή στον κόσμο. Και παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros, η Σερένα Γουίλιαμς δεν φαίνεται να χάνει το κέφι της.

Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν το Σάββατο στην παραλία του Μαϊαμι μαζί με την φίλη της επίσης μεγάλη σταρ του τένις, Καρολίν Βοσνιάκι. Σύμφωνα με την USA Today, εκεί που λιαζόντουσαν είδαν ότι γίνεται ένας παραθαλάσσιος γάμος.

Η Σερένα δεν δίστασε και με το λεοπάρ μαγιό της έσκασε μύτη στον γάμο! Οι νεόνυμφοι όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν αλλά άρχισαν να ποζάρουν μαζί της!

Από την εκκεντρική παρουσία της Σερένα επωφελήθηκαν και οι καλεσμένοι του γάμου και άρχισαν να βγάζουν και εκείνοι φωτογραφίες!

Η Σερένα ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρολάν Γκαρός: Αποκλεισμός “σοκ” για την Σερένα Γουίλιαμς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα