Site icon NewsIT

Tο ευχαριστώ της ΕΠΟ στον κόσμο: Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων

08.09.2024 | 16:34
Tο ευχαριστώ της ΕΠΟ στον κόσμο: Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων

UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η ΕΠΟ ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία για το Nations League.

Περισσότεροι από 17.000 Έλληνες φίλαθλοι βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης για να στηρίξουν τη νέα αρχή της Εθνικής Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με μία ανάρτηση στα social media, η Εθνική ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, τονίζοντας ότι η γαλανόλευκη είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-2025 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.

Σας ευχαριστούμε!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version