Πέμπτη, 8 Αυγ.
33oC Αθήνα

Το γλέντι του Ολυμπιακού σε αποδυτήρια και… μπουζούκια (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλο ένα νταμπλ στην τροπαιοθήκη του και όπως ήταν λογικό οι “ερυθρόλευκοι” παίκτες έστησαν… τρελό πανηγύρι στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Τα επινίκια συνεχίστηκαν για μερίδα των ποδοσφαιριστών στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό του νταμπλ και στα αποδυτήρια στήθηκε… τρελό γλέντι από τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και μοίρασε συγχαρητήρια για την κατάκτηση -και- του φετινού νταμπλ.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες πανηγύρισαν για μία ακόμα επιτυχία της ομάδας. Έτσι, στα αποδυτήρια στήθηκε ένα μικρό πάρτι, με τους ποδοσφαιριστές να τραγουδούν και να απολαμβάνουν την κούπα.

“Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό” και “Campeones” (Πρωταθλητές), ήταν τα δύο κυρίαρχα συνθήματα που ακούστηκαν στα αποδυτήρια από τους ποδοσφαιριστές. Τα “μπράβο” έδιναν και έπαιρναν και από τον Μίτσελ, με τους τραυματίες Χοσέ Χολέβας και Δημήτρη Σιόβα να συμμετέχουν κανονικά στα επινίκια.

Στην συνέχεια ακολούθησε το “παραδοσιακό” γλέντι στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.

Ο Κούλης Δουρέκας εκπροσώπησε τη διοίκηση ενώ οι παίκτες που πήγαν ήταν οι Μέγιερι, Φέισα, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Μοδεστό, Κάρολ και Ιμπαγάσα. Οι υπόλοιποι “ερυθρόλευκοι” είτε πήγαν κάπου αλλού είτε έμειναν στα σπίτια τους.

* Όλες οι φωτογραφίες από την Eurokinissi

Διαβάστε ακόμα…

Η υποδοχή του Αστέρα και η…ατάκα για Γιάχο (VIDEO)

Έβαλε τα κλάματα ο Γιάχος: “Κατέστρεψα την καριέρα μου”

Μαρινάκης: Δεν μας αγγίζουν οι γραφικότητες

Αλαφούζος: Όλη η αλητεία στην οθόνη σας

Διαιτησία για γέλια, ξύλο και… το κύπελλο στον Ολυμπιακό!

Μπάκος: Κέρδισε ο αλήτης ο Γιάχος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ  NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε