Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Το πρώτο… αίμα – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (20.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ώρα για το καθιερωμένο ραντεβού “αιωνίων” στους τελικούς της Α1 μπάσκετ έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 20.00 (LIVE NewsIt/ΕΤ1) τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της σειράς και θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας. Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι για το break.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι αιώνιοι θα κοντραριστούν στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και όπως δείχνει η ιστορία στο 80% των περιπτώσεων η ομάδα με το πλεονέκτημα παίρνει και τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε το 2009 και το 2011 ότι μπορεί να παίρνει τους τίτλους και με μειονέκτημα και θα πορσπαθήσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να κάνει το break.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν οι δύο ομάδες. Ο Λο προπονήθηκε την Πέμπτη και θα είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα όπως και ο Περπέρογλου που από την αρχή της εβδομάδας μπήκε σε κανονικό ρυθμό.

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο αλλά να τον πάρει από τον “αιώνιο” αντίπαλο. Αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, όμως, έχουν πάρει τον… αέρα των αντιπάλων στο ΣΕΦ αφού μετρούν 6 συνεχόμενες νίκες.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 κα θα μετεδοθεί τηλεοπτικά από την ET1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Διαιτητές θα είναι οι Γκόντας, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Μέχρι τον Πρωθυπουργό πάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ντόπινγκ

Έτοιμος ο Λο – Παίζει στον πρώτο τελικό “αιωνίων”

Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού από το ΕΣΚΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε