Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τραυματισμός – σοκ για Ζανέτι και… άδοξο τέλος (;) – VIDEO

Τραυματισμός – σοκ για Ζανέτι και… άδοξο τέλος (;) – VIDEO

Ο παίκτης… σύμβολο της Ίντερ, ο Χαβιέρ Ζανέτι τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση των “νερατζούρι” με την Παλέρμο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που σημαίνει 6 με 9 μήνες εκτός και πιθανότατα το τέλος της καριέρας του 39χρονου Αργεντινού!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ίντερ (αναντικατάστατος ακόμα και στα 39 του χρόνια) τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Παλέρμο στο “Ρέντσο Μπαρμπέρα”, και αμέσως αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο κάπτεν των “νερατζούρι” συγκρούστηκε με τον Αρόνικα, έπεσε στο έδαφος και οι πόνοι ήταν αφόρητοι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Σκελότο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Ίντερ κάνουν λόγο για ρήξη στον αχίλλειο τένοντα! Εφόσον, οι φόβοι αυτοί επιβεβαιωθούν, ο Ζανέτι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι με εννιά μήνες.

Αυτό πιθανότατα θα σημαίνει και το άδοξο τέλος στην καριέρα του αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον προσεχή Αύγουστο γίνεται 40 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε