Παρασκευή, 26 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Tσιτσιπάς: Το πρόγραμμα του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros την Κυριακή

Tσιτσιπάς: Το πρόγραμμα του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros την Κυριακή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Αρνάλντι στο δεύτερο ματς του προγράμματος του Roland Garros στο Suzanne Lenglen το μεσημέρι της Κυριακής (2/06/24).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Ματέο Αρνάλντι με φόντο την πρόκριση για τα προημιτελικά του Roland Garros, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να έχει ένα βατό εμπόδιο για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Το παιχνίδι θα είναι το δεύτερο του προγράμματος Suzanne Lenglen, μετά από από τον αγώνα Μαρκέτα Βοντρουσόβα – Όλγκα Ντανίλοβιτς με την ώρα έναρξης να αναμένεται μετά της 13:30.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στα προημιτελικά με έναν εκ των Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Τσιτσιπάς λόγω της αναβολής των αγώνων για το διπλό στους άνδρες, αλλά και το μεικτό, θα αγωνιστεί μαζί με τον αδελφό του Πέτρο απέναντι σε Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Σμιθ (Αυστραλία) σε μια αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας στο court 7.

Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό ο «Στεφ» να παίξει και τρίτο παιχνίδι μέσα στην ημέρα, αυτή τη φορά στο πλάι της Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό του Roland Garros. 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις