Τετάρτη, 21 Αυγ.
30oC Αθήνα

UEFA Conference League Play-Offs: Οι «μάχες» του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς στην COSMOTE TV

UEFA Conference League Play-Offs: Οι «μάχες» του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς στην COSMOTE TV

Η είσοδος του Παναθηναϊκού στη League Phase του UEFA Conference League θα κριθεί στα «γήπεδα» της COSMOTE TV. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν τους δύο αγώνες των «Πρασίνων» κόντρα στη γαλλική Λανς για τα Play-Offs της διοργάνωσης, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από pre και postgame εκπομπές.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε ένα βήμα πριν τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Άγιαξ και παρά τη νίκη του με 1-0 στο Άμστερνταμ, ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Συνεχίζοντας, όμως, το ευρωπαϊκό του ταξίδι στα Play-Offs του UEFA Conference League, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της γαλλικής ομάδας προκειμένου να εισέλθει στη League Phase της φετινής διοργάνωσης. Η σέντρα του πρώτου αγώνα στη Γαλλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/8 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD), ενώ μία εβδομάδα μετά, την Πέμπτη 29/8 στις 21.00 (COSMOTE SPORT 2HD), θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο «ΟΑΚΑ».

Τις ημέρες των αγώνων pre και postgame εκπομπές θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών πριν και μετά τη λήξη της αγωνιστικής δράσης, ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις, με απευθείας συνδέσεις, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Οι pregame εκπομπές θα μεταδοθούν ελεύθερα και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

UEFA Conference League (Play-Offs, 1η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Λανς-Παναθηναϊκός» (Πέμπτη 22/8, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube)

Λανς-Παναθηναϊκός (Πέμπτη 22/8, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Εκπομπή «Postgame Λανς-Παναθηναϊκός» (Παρασκευή 23/8, 00.05, COSMOTE SPORT 1HD)

UEFA Conference League (Play-Offs, 2η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Παναθηναϊκός- Λανς» (Πέμπτη 29/8, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube)

Παναθηναϊκός- Λανς (Πέμπτη 29/8, 21.00, COSMOTE SPORT 2HD)

Εκπομπή «Postgame Παναθηναϊκός- Λανς» (Πέμπτη 29/8, 23.05, COSMOTE SPORT 2HD)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις