Αθλητικά

WTA Finals, Μαρία Σάκκαρη – Ίγκα Σφιόντεκ 2-0: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Ελληνίδα τενίστρια

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην πρώτη της συμμετοχή στο WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα αφού επικράτησε 2-0 (6-2, 6-4) της Ίγκα Σφιόντεκ. 

Με τον καλύτερον τρόπο ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη στην παρθενική της συμμετοχή στο WTA Finals. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε 1:40 λεπτά επικράτησε 2-0 σετ της Ίγκα Σφιόντεκ (Νο. 0 στον κόσμο) και έτσι έκανε βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά από τον 1ο όμιλο, όπου συμμετέχουν ακόμα η Σαμπαλένκα και η Μπαντόσα. 

Η 26χρονη Σπαρτιάτισσα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και σε όλο το ματς διατήρησε τον έλεγχο φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη, που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης αφού δεν έχασε και σετ. Το Σάββατο (13/11) η Μαρία Σάκκαρη θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Αρίνα Σαμπαλένκα και την Πάουλα Μπαντόσα (03.30).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα