Site icon NewsIT

Wimbledon: Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιτέθηκε λεκτικά στην Εύα Ασδεράκη, γλίτωσε την αποβολή ο Ρώσος

12.07.2024 | 18:28
Wimbledon: Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιτέθηκε λεκτικά στην Εύα Ασδεράκη, γλίτωσε την αποβολή ο Ρώσος

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 12, 2024 Russia's Daniil Medvedev reacts during his semi final match against Spain's Carlos Alcaraz REUTERS/Hannah Mckay

O Ντανίλ Μεντβέντεφ επιτέθηκε λεκτικά στην Εύα Ασδεράκη κατά την διάρκεια του ημιτελικού στο Wimbledon απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ, με τον Ρώσο τενίστα να γλιτώνει την αποβολή.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ διαφώνησε με μια απόφαση της Εύας Ασδεράκη (chair umpire) στον ημιτελικό του Ρώσου αθλητή απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ για τα ημιτελικά ανδρών στο Wimbledon, με τον 28χρονο τενίστα να της επιτίθεται λεκτικά.

Η Ασδεράκη αφού διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, συμβουλεύτηκε τον supervisor του αγώνα, με τον Μεντβέντεφ να δέχεται warning για αντιαθλητική συμπεριφορά και το παιχνίδι να συνεχίζει κανονικά.

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια του πρώτου σετ, όταν μετά από μια διπλή αναπήδηση της μπάλας, η Ασδεράκη καταλόγισε τον πόντο κατά του Ρώσου τενίστα, με τον ίδιο να διαφωνεί.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να κάνει μια λεκτική επίθεση προς το μέρος της Ελληνίδας, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αποβάλλεται από τον αγώνα.

Μάλιστα σε video που έχουν κυκλοφορήσει γίνονται εικασίες για το τι είπε ο Μεντβέντεφ προς την chair umpire της αναμέτρησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version