Τρίτη, 23 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Χάινς: Όταν υπάρχει η ΤΣΣΚΑ δύσκολα σκέφτεσαι κάτι άλλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κάιλ Χάινς, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ, αναφέρθηκε εκ νέου στο διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό και την απόφασή του να επιλέξει τους Μοσχοβίτες γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα του.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ ανέφερε αρχικά ότι φεύγοντας από τον Ολυμπιακό “υπήρχε μια πικρία γιατί ως ομάδα μου έδωσε μια σπάνια ευκαιρία να κερδίσω τίτλους και να παίξω με σπουδαίους παίκτες”. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι “δεν πάω όπου κι όπου, αλλά στην ΤΣΣΚΑ, στην οποία είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν νέες εμπειρίες και προκλήσεις”.

Ερωτηθείς για το κίνητρό του μετά από δύο ευρωπαϊκούς τίτλους ο 26χρονος αποκρίθηκε ότι “είναι απλό: να βοηθήσω την οικογένεια της ΤΣΣΚΑ να κατακτήσει τίτλους. Ελπίζω να είμαι αυτό που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια”.

Η ΤΣΣΚΑ δεν ήταν η μόνη ομάδα που προσέγγισε τον Χάινς, αφού ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπήρξαν συζητήσεις και με ομάδες του ΝΒΑ. “Εξετάσαμε όλες τις επιλογές. Αλλά προτεραιότητά μου ήταν η Ευρώπη. Έχω προσαρμοστεί και μου αρέσει. Άλλωστε όταν υπάρχει η προοπτική της ΤΣΣΚΑ, για να είμαι ειλικρινής, είναι δύσκολο να σκεφτείς κάτι άλλο. Ήθελα πραγματικά να είμαι μαζί με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες”.

Όταν τέλος ρωτήθηκε πώς ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός έχασε στους τελικούς από τον Παναθηναϊκό, απάντησε ότι “ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων. Αφενός ήμασταν ψυχικά εξαντλημένοι. Πιθανόν δε υπήρξε η αίσθηση ότι είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και ήταν δυσκολο να συγκεντρωθούμε. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκό, βλέποντας το Final Four από την τηλεόραση, διάβασε, προετοιμάστηκε και εμφανίστηκε πιο πεινασμένος”.

Μπαρτζώκας: Εξαιρετική πρόταση η Φενέρ, αλλά ποιος φεύγει απ’τον Ολυμπιακό;

Στον Ολυμπιακό ο Σίμονς (VIDEO) – Θα αντικαταστήσει τον Σερμαντίνι

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

Έγινε η ανατροπή! Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λάσμε

Χάινς: Ήθελα να είμαι μέλος της παρέας της ΤΣΣΚΑ

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Χάινς: Ήταν εξαφανισμένος

Ίβκοβιτς: Δεν είχα καμία επαφή με την Φενερμπαχτσέ

Χάινς: Οι λόγοι που έφυγα…

Αγγελόπουλοι: Αδιανόητο που δεν μας απάντησε ο μάνατζερ του Χάινς (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε