Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Kαθοριστική ημέρα για Λιβάι Γκαρσία – Οι εναλλακτικές του Αλμέιδα για την θέση του φορ

14.08.2024 | 11:04
ΑΕΚ: Kαθοριστική ημέρα για Λιβάι Γκαρσία – Οι εναλλακτικές του Αλμέιδα για την θέση του φορ

CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία στη ρεβάνς της ΑΕΚ απέναντι στη Νόα για τα προκριματικά του Conference League θα ξεκαθαριστεί την Τετάρτη (14/08/24), με τον Ματίας Αλμέιδα ωστόσο να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο 26χρονος δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ αναφορικά με τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς ο επιθετικός της Ένωσης στις τελευταίες προπονήσεις ακολουθεί θεραπεία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα απέναντι στη Νόα, στη ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας με 3-1, να κρίνεται σήμερα (14/08/24).

Ο 26χρονος θα κάνει μια προσπάθεια να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που εάν συμβεί, τότε θα μπορέσει να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση η απουσία του θεωρείται δεδομένη, με τον Ματίας Αλμέιδα να καλείται να τον αντικαταστήσει εκ των έσω.

Και αυτό διότι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Ένωσης δεν υπάρχει άλλος σέντερ φορ, παρά μόνο παίκτες που μπορούν υπό προϋποθέσεις να παίξουν στη θέση αυτή.

Ο λόγος φυσικά για τους Στίβεν Τσούμπερ και Νόρντιν Άμραμπατ, με αμφότερους να επιστρατεύονται για να μπουν στα παπούτσια του Λιβάι και να παίξουν απέναντι στη Νόα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version