Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

ΑΕΚ – Απαισιόδοξος ο Νικολάου: “Τελείωσε η χρονιά για Ζουκουλίνι”

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Εξαιρετικά δύσκολο είναι σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου, το να επιστρέψει ο Μπρούνο Ζουκουλίνι στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Μιλώντας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”, ο καταξιωμένος ορθοπεδικός τόνισε πως η χρονιά τελείωσε για τον Αργεντινό χαφ, μιας και χρειάζεται 3-4 μήνες για να επανέλθει πλήρως.

Τα χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του Λάκη Νικολάου:

Για την απόφαση ο Σουκουλίνι να εγχειριστεί στην Αγγλία: «Ο Σουκουλίνι ήταν δανεικός με αποτέλεσμα την ευθύνη της κατάστασης του να την έχουν οι γιατροί της ομάδας στην οποία ανήκει. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους και συμφωνήσαμε να πάει στην Αγγλία να χειρουργηθεί, αφού εκείνοι έχουν την ευθύνη για τον παίκτη».

Για τον χρόνο μέχρι να επιστρέψει: «Δεν είναι κάτι το οποίο έχει ακριβή χρονική περίοδο. Μετά το χειρουργείο ο παίκτης μπαίνει σε πρόγραμμα και στον 1,5 μήνα μπορεί να περπατήσει χωρίς χρήση πατερίτσας. Έπειτα χρειάζεται ακόμα 1,5 μήνα για να επιστρέψει. Μιλάμε δηλαδή για τρεις με τέσσερις μήνες για να μπορέσει να επιστρέψει πλήρως. Στην ουσία τελειώνει η χρονιά για τον Σουκουλίνι. Μετά τις 20 μέρες θα ξεκινήσει να γυμνάζεται, χωρίς να επιβαρύνει το πόδι του, αφού δεν μπορείς να ρισκάρεις με τον παίκτη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε