Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ, Αραβίδης: “Διαψεύδουμε κάθε Κυριακή όποιον αμφισβητεί την ποιότητά μας”

ΑΕΚ, Αραβίδης: “Διαψεύδουμε κάθε Κυριακή όποιον αμφισβητεί την ποιότητά μας”

Ο επιθετικός της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο match programme του αγώνα της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι η νίκη είναι αναγκαία και τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν απαντήσεις στο γήπεδο σε όσους τους αμφισβητούν.

Ο επίσημος λογαριασμός της ΑΕΚ στο facebook έδωσε στη δημοσιότητα ένα κομμάτι των δηλώσεων του Χρήστου Αραβίδη στο match programme του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

“Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζουμε, θα παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός από ντέρμπι, είναι και παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας και γιατί έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας”, δήλωσε στο official match programme του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Αραβίδης.

Σε ερώτηση για την αμφισβήτηση της ποιότητας της ομάδας, ο διεθνής επιθετικός απαντά: “Εμείς προτιμούμε να δίνουμε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου… Από εκεί και πέρα όποιος αμφισβητεί την ποιότητα αυτής της ομάδας τον διαψεύδουμε κάθε Κυριακή”!

 

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζου…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Thursday, 21 January 2016

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε