Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, στην πρώτη του Πογιέτ στο ΟΑΚΑ

08.11.2015 | 12:30
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση υποδέχεται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης (19.30) και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στα “τρίποντα”, κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά την ισοπαλία της (0-0) με τον Παναθηναϊκό, η Ένωση μπαίνει σε έναν νέο κύκλο αγώνων όπου στόχος της είναι το θετικό σερί νικών που θα τη διατηρήσουν στις πρώτες θέσιες της βαθμολογίας. Πρώτο της… τεστ, αυτό απέναντι στον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες επί του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ για το Europa League.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πογιέτ, στο τέρμα θα είναι ο Μπαρόχα, ενώ για την άμυνα έχουν προβάδισμα οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης. Στα αμυντικά χαφ θα βρεθούν οι Γιόχανσον, Σιμόες, στην μεσοεπιθετική τριάδα οι Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα και για την κορυφή της επίθεσης ο Κρισάντους, με τον Αραβίδη (που είναι πλέον έτοιμος), πάντως να διεκδικεί τη θέση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός -στην πρώτη του παρουσία μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ- φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για την οποία θα έχει στη διάθεσή του και τους Τζεμπούρ, Μπακάκη και Μάνταλο. Οι δυο πρώτοι επιστρέφουν στην αποστολή της Ένωσης μετά από αρκετό καιρό, λόγω των τραυματισμών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version