Τετάρτη, 28 Αυγ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Αλμέιδα!

Ο Ούγκο Αλμέιδα αποκάλυψε τον μεγάλο στόχο του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “O’ Jogo”. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως επιθυμεί να αγωνιστεί με την Εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του 2018. 

“Είναι ξεκάθαρα ένας από τους στόχους μου να είμαι στη Ρωσία, το 2018, για το Μουντιάλ. Θα είμαι σε συνθήκες τέτοιες, εκτός έαν κάτι σοβαρό συμβεί στο κορμί μου. Σκέφτομαι ότι εάν είμαι στις επόμενες κλήσεις, θα είμαι επιλογή για το Μουντιάλ γιατί όλοι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί κάνουν τις κλήσεις για τις τελικές φάσεις διοργανώσεων με βάση τις κλήσεις στα προκριματικά. Θα ήθελα να είμαι στη Ρωσία και θα κάνω ο,τι μπορώ”, δήλωσε ο Αλμέιδα.

Ο άσος της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για τη θητεία του στην Ένωση, ξεκαθαρίζοντας πως είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την μεθεπόμενη αγωνιστική.

“Ήρθα στην ΑΕΚ για να παίξω το ποδόσφαιρό μου, να κάνω καλή δουλειά και να έρθω στο επιθυμητό επίπεδο. Ήταν η επιλογή μου, όλα πηγαίνουν καλά, αν και στο τελευταίο ματς τραυματίστηκα κι έγινα αλλαγή. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για επόμενο ματς (σ.σ με Ολυμπιακό)”, ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε