Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Δένει” Σιμόες και Γιόχανσον!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αντρέ Σιμόες και ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα κληθούν σύντομα από την ΑΕΚ, προκειμένου να υπογράψουν επέκταση στα συμβόλαιά τους. Οι δύο μέσοι της Ένωσης πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και πρόθεση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ είναι να τους “δέσει” για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Πιο άμεσες θα είναι οι εξελίξεις για τον Πορτογάλο μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται ο μάνατζερ του Σιμόες στην Αθήνα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και να ολοκληρωθεί το νέο deal.

Σειρά θα πάρει ο Γιόχανσον, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Σουηδός μέσος θα δεχθούν πρόταση με αυξημένες αποδοχές.

“Έχω ακόμα δυόμισι χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτή τη φήμη. Αν είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, σαφώς είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχει νόημα να παίρνεις κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον πριν γίνει απαραίτητο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ κάτω», ανέφερε, ενώ για τη φετινή του απόδοση είπε: «Έχει πάει καλά. Το φθινόπωρο πέτυχα και μερικά γκολ, ενώ με το νέο έτος έχω ορισμένες διακυμάνσεις στην απόδοσή μου. Αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται, τα σκαμπανεβάσματα σε μία σεζόν”, ανέφερε ο Γιόχανσον σε μέσα της πατρίδας του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε