Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Διαζύγιο”! Τέλος και επίσημα ο Λέσκοτ

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Το μετεγγραφικό “μπαμ” κράτησε μόλις 88 ημέρες! Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης ο Τζολέον Λέσκοτ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγλο αμυντικό.

Το χρονικό ενός… προαναγγελθέντος “διαζυγίου” ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Τζόλεον Λέσκοτ.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν κατάφερε να προσφέρει στην Ένωση, ενώ επιπλέον υπέστη έναν τραυματισμό που θα τον αφήσει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η “χρυσή τομή” ανάμεσα στις δυο πλευρές βρέθηκε όσον αφορά το οικονομικό σκέλος του “διαζυγίου” και η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Ο 36χρονος αμυντικός δεσμευόταν με συμβόλαιο διετούς διάρκειας και προκειμένου να το σπάσει θα λάβει ένα ποσό το οποίο δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόλεον Λέσκοτ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε