Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μπακάκης

01.04.2021 | 20:34
ΑΕΚ: Δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (4/4) για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Superleague, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό σε τένοντα του ποδιού του.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε σήμερα (1/4) ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Γεωργία, από όπου αποχώρησε τραυματίας. Το πρόβλημα φαίνεται πως εντοπίζεται στον τένοντα του ποδιού και δεν έχει σχέση με παλαιότερους τραυματισμούς του παίκτη. Στην Ένωση περιμένουν πάντως με αγωνία τα αποτελέσματα, αλλά μοιάζει πλέον απίθανο να προλάβει ο 30χρονος άσος να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Μιχάλης Μπακάκης άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία. Θεραπεία ακολούθησαν και οι Ευθύμης Χριστόπουλους, Βένταντ Ραντόνια, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Μιτάι, Σάκχοφ και Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version