Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Έγγραφη νομική προειδοποίηση του Ηλιόπουλου στον μάνατζερ Πινέδα για την συμπεριφορά του

03.08.2024 | 22:07
ΑΕΚ: Έγγραφη νομική προειδοποίηση του Ηλιόπουλου στον μάνατζερ Πινέδα για την συμπεριφορά του

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Έγγραφη νομική προειδοποίηση από την ΑΕΚ στον μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα Μάρκο Βιγιαρεάλ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του.

Η ΑΕΚ περνά στην αντεπίθεση με τον μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να αποστέλλει έγγραφη νομική προειδοποίηση για την συμπεριφορά του Μάρκο Βιγιαρεάλ. Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας, έχοντας στόχο να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα σε περίπτωση που χρειαστεί.

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βιγιαρεάλ, που προκάλεσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση του κ. Ηλιόπουλου, του απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ» αναφέρουν από Ένωση, σε μια κίνηση που δείχνει τις προθέσεις της ομάδας στην υπόθεση της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version