Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Εξώδικο της Cosmote στην ΚΑΕ για τα τηλεοπτικά! Πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση

16.10.2020 | 20:03
ΑΕΚ: Εξώδικο της Cosmote στην ΚΑΕ για τα τηλεοπτικά! Πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση

Η Cosmote TV απέστειλε εξώδικο στην ΚΑΕ ΑΕΚ καλώντας την να συνεχίζουν τη συνεργασία τους για τη σεζόν 2020-21, όπως προβλέπει το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.

Άλλο ένα πρόβλημα προκύπτει για την έναρξη της φετινής Basket League, της οποίας η πρεμιέρα θυμίζουμε πως ήδη αναβλήθηκε. Οι 12 ομάδες είχαν συμφωνήσει σε όλα με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, προχωρώντας στο μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης, αλλά η ΑΕΚ έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιο με την Cosmote TV, κάτι που ανάγκασε τη συνδρομητική πλατφόρμα να στείλει εξώδικο στην “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Από την Cosmote ζητάνε από την ΑΕΚ να συνεχιστεί η συνεργασία τους αλλιώς να αποζημιωθούν για το “σπάσιμο” του συμβολαίου, με το εξώδικο να έχει προωθηθεί στο ΕΣΑΚΕ και το θέμα να αναμένεται να συζητηθεί άμεσα.

Η σχετική ανακοίνωση της Cosmote TV

“Η Cosmote TV στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων και φορέων που διοργανώνουν τα οικεία πρωταθλήματα, αλλά και τη συνεχή εξέλιξη των ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cosmote TV στηρίζει την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος Basket League και προσφέρει τη δυνατότητα στις ΚΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, με τις οποίες έχει συμβάσεις σε ισχύ, να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον το επιθυμούν, με μόνη συνθήκη την τακτοποίηση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων και τη διασφάλιση του έννομου συμφέροντός της.

Η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή μας για διακανονισμό και λύση της σύμβασης, εφόσον προχωρήσει η κεντρική διαχείριση, ενώ είμαστε σε αναμονή της ανταπόκρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που εκκρεμούν και να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης της μεταξύ μας σύμβασης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version