Τετάρτη, 28 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εβδομάδα εξηγήσεων και… αναμονής

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Η Ένωση συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν τρία θέματα που αυτή τη στιγμή απασχολούν την ομάδα…

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ούγκο Αλμέιδα θα κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο Χριστοδουλόπουλος θα δοκιμάσει εντός της εβδομάδας να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, καθώς τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος επιθετικός θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και τον οποίο τον ανάγκασε να γίνει αλλαγή στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια.

Ο μεγάλος στόχος και για τους δυο είναι να τεθούν στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια, στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Αραβίδη, ο Έλληνας επιθετικός θα δώσει εξηγήσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας. Να θυμίσουμε πως ο Αραβίδης εξέφρασε τα παράπονά του, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και η διοίκηση της Ένωσης θέλει να ακούσει τον παίκτη, πριν πάρει κάποια απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε