Κυριακή, 6 Οκτ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ για τη φάση του 90+3′: Η μπάλα σταματά στο χέρι του Μιγκέλ Λουίς, αλλά και πάλι διαιτητής και VAR δεν είδαν πέναλτι

ΑΕΚ για τη φάση του 90+3′: Η μπάλα σταματά στο χέρι του Μιγκέλ Λουίς, αλλά και πάλι διαιτητής και VAR δεν είδαν πέναλτι
Eurokinissi

Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της στην έδρα του Παναιτωλικού, ζητώντας νέο πέναλτι στη φάση στο 90+3′.

Μέσω ων social media και του live που έκανε για τον αγώνα στην έδρα του Παναιτωλικού, η ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονά της και για τη φάση του 90+3′, ζητώντας πέναλτι, για χέρι του Μιγκέλ Λουίς.

Ο κιτρινόμαυρος πάγκος… σηκώθηκε από τη θέση του ζητώντας πέναλτι, αλλά διαιτητής και VAR συμφώνησαν ότι το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί (δεν δόθηκε κάτι για την επαφή που έγινε στο χέρι του Λουίς μετά την παρέμβαση του Σιέλη).

Η ΑΕΚ έγραψε στα social για τη φάση του 90+3: “Σέντρα του Χατζισαφί από αριστερά, η μπάλα σταματά στο χέρι του Μιγκέλ Λουίς και πάλι διαιτητής και VAR δεν βλέπουν παράβαση”.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ “φώναξε” για πέναλτι και στη φάση του 26′. Ο Περέιρα βρέθηκε στη μικρή περιοχή έτοιμος να σκοράρει και στην προσπάθειά να περάσει τον Τσάβες έπεσε στο χορτάρι από μαρκάρισμα του γκολκίπερ των γηπεδούχων με τον διαιτητή Πουλικίδη να βρίσκεται πολύ κοντά στη φάση και να δείχνει «παίζετε».

Οι παίκτες και ο πάγκος της ΑΕΚ ζήτησαν επίμονα πέναλτι. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, που απεφάνθη πώς δεν υπήρχε παράβαση και το ματς συνεχίστηκε κανονικά, με την Ένωση να εκφράζει την “οργή” της μέσω διαρροής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις