Site icon NewsIT

ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Οι διαιτητές διαπίστωσαν πως έστεκε η ένστασή μας»

05.02.2023 | 18:40
ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Οι διαιτητές διαπίστωσαν πως έστεκε η ένστασή μας»

Η αναμέτρηση ΑτρόμητοςΑΕΚ στο Περιστέρι ματαιώθηκε, με τον αθλητικό δικαστή να καλείται να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.

Η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Περιστέρι αναβλήθηκε. Ο διαιτητής Μανούχος πήρε την απόφαση να μη διεξαχθεί το παιχνίδι, έπειτα από το πρόβλημα που υπήρχε με το ύψος του οριζοντίου δοκαριού στις δύο εστίες.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι έκανε ένσταση για όσα έγιναν στο Περιστέρι και περιμένει να μάθει την τύχη του αγώνα στις δικαστικές αίθουσες.

«Καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σσ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο. Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας.

Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version