Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Η δέσμευση του Μελισσανίδη και η καθοριστική συνάντηση Δέλλα – Μπάγεβιτς

20.10.2015 | 10:04
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

“Θα φύγει όποιος πρέπει”, τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της “Original 21” - Κρίσιμο ραντεβού μεταξύ Δέλλα και Μπάγεβιτς θα υπάρξει εντός της ημέρας

Μια ακόμη συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21 -από αυτές που κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα- είχε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι είναι προβληματισμένος από την αγωνιστική πορεία της ομάδας, αλλά τόνισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε η Ένωση να γίνει και πάλι μεγάλη.

“Να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε”, ανέφερε ενώ μάλιστα στη συνέχεια διευκρίνισε ότι θα γίνουν “ενέσεις” στην ομάδα κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, όλοι στην ΑΕΚ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη συνάντηση του Τραϊανού Δέλλα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οποία θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Ο Δέλλας θα δώσει εξηγήσεις για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, θα αναλύσει το πλάνο του για το μέλλον, ενώ αναμένεται να θα γίνει αναφορά στο ρόστερ της ομάδας και στο ποιους παίκτες υπολογίζει ο Έλληνας προπονητής και ποιους όχι.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να στηρίξει προς το παρόν τον προπονητή και να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα στα ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version