Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η συγγνώμη του Μάνταλου και το μήνυμα του Οφρυδόπουλου

ΑΕΚ: Η συγγνώμη του Μάνταλου και το μήνυμα του Οφρυδόπουλου

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, απολογήθηκε για την ευθύνη που έφερε στο γκολ του Κούρτιτς με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο ΟΑΚΑ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος έστειλε μήνυμα για «σκληρή δουλειά» ενόψει της συνέχειας.

Το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (2/3) σε συνδυασμό με την επιστροφή των 6 βαθμών στον Άρη ενόψει των Play Offs της Superleague 1 έχει δημιουργήσει μεγάλη πίεση στην ΑΕΚ αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο που κυνηγά. Το γκολ-φάουλ του Σλοβένου στο ΟΑΚΑ, με την μπάλα να περνάει μέσα από το τείχος «πάγωσε» την Ένωση, με τον Πέτρο Μάνταλο που βρισκόταν σε εκείνη τη θέση κατά την εκτέλεση να απολογείται μετά το ματς.

Όπως αναφέρει η Live Sport, μιλώντας χθες σε συμπαίκτες και ανθρώπους της ομάδας στα Σπάτα, ο 30χρονος άσος ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να ανοίξει το τείχος. Εξηγώντας το σκεπτικό του, τόνισε πως περίμενε ο Σλοβένος σπεσιαλίστας στα φάουλ μέσος του ΠΑΟΚ να περάσει την μπάλα όχι πάνω, αλλά δίπλα από το τείχος από την εξωτερική του πλευρά, γι’ αυτό και έγειρε το σώμα του προς τα έξω.

Από εκεί και πέρα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στους παίκτες του πριν την προπόνηση στέλνοντας μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχεια. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Θέλω να πάρετε χρόνο προκειμένου να ξεκουραστείτε και να αδειάσετε το μυαλό σας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας», ήταν τα λόγια του υπηρεσιακού τεχνικούς της Ένωσης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις