Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Ημέρα…. κρίσης για Αλμέιδα!

18.07.2016 | 10:02
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Σεντ Ετιέν μπήκε στον Ευρωπαϊκό... δρόμο της ΑΕΚ κι έκανε τους ανθρώπους της Ένωσης να “τρέξουν” τα μετεγγραφικά της ζητήματα για να προλάβουν την -όσο το δυνατόν πιο άμεση- ενίσχυση της ομάδας.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα να αποκτήσουν τρεις ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά να έχουν ολοκληρώσει κατά μεγάλο ποσοστό το φετινό ρόστερ.

Για τη θέση του επιθετικού, στην Ένωση φαίνεται πως κατέληξαν στην περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα, με τους “κιτρινόμαυρους” να δρομολογούν άμεσα τις εξελίξεις. Οι δυο πλευρές παρουσιάζονται να τα έχουν βρει στο οικονομικό και δημοσίευμα από την “Ώρα των σπορ” αναφέρει πως θεωρείται πιθανότατη η άφιξη και του ίδιου Πορτογάλου στην Αθήνα μέσα στις επόμενες 48 ώρες για να κλείσει το deal.

Σε ότι αφορά στις δύο άλλες μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Πατρίτσιο Ροντρίγκες, για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Για τη θέση του στόπερ, ο Χεκίμ Μπελκαρουί είναι το φαβορί για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Αλγερινός αμυντικός περιμένει την ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην Αθήνα τα επόμενα 24ωρα για να επισημοποιήσει την προφορική συμφωνία του με την Ένωση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version