Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Να «καθαρίσει» την πρόκριση μέσα στην OPAP Arena

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Να «καθαρίσει» την πρόκριση μέσα στην OPAP Arena
Eurokinissi

Η ΑΕΚ παίζει με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena (21:00, Newsit.gr, CosmoteSports 1) με σκοπό να πάρει σκορ πρόκρισης, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Με τη στήριξη περίπου 25.000 φιλάθλων της, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και να βάλει… βάσεις για την πρόκριση στον 3ο γύρο του Conference League ενόψει και τις ρεβάνς (01.08.2024, 19:30)- στο πρώτο παιχνίδι επί εποχής Ηλία Ηλιόπουλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στις πρώτες της επίσημες υποχρεώσεις, ψάχνοντας την πρόκριση της στο League Phase του Conference League.

Θυμίζουμε ότι εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” περάσουν το συγκεκριμένο “εμπόδιο”, θα αντιμετωπίσουν στον γ’ προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού, Νόα – Σλιέμα.

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας από τον Ματίας Αλμέιδα έμειναν οι Στίβεν Τσούμπερ, Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα και Μόουζες Οντουμπάτζο (αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν προπονήσεις με την ομάδα). Εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί, θα μπορούν να δηλωθούν στην επόμενη λίστα.

Από την άλλη τώρα, Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, έρχεται από την πρόκριση επί της Βελέζ Μόσταρ, μετά το 1-1 εκτός έδρας στη Βοσνία και το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα της. Δίνει το «παρών» για πέμπτη διαδοχική σεζόν στη β’ προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χωρίς ποτέ να έχει πάει παραπέρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες του αγώνα:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ): Αντρί Μουνιόθ, Γκαγέγκο, Αλόνσο, Φέχερ, Πουέντες, Ντίντι, Μπερλάνγκα, Λόπεθ, Μπουχαρμά, Τόρε, Τζ. Λόπεθ.

Διαιτητής: Λόταρ Ντοντ (Βέλγιο)

Βοηθοί: Ρομέν Ντεβιλέ (Βέλγιο), Νίκο Κλάες (Βέλγιο)

4ος Βοηθός: Μπερτ Πουτ (Βέλγιο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις