Site icon NewsIT

ΑΕΚ και Τσέλσι έχουν διαφωνίες για Φοφανά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

11.09.2024 | 20:49
ΑΕΚ και Τσέλσι έχουν διαφωνίες για Φοφανά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Soccer Football - Europa Conference League - Play Offs - Chelsea Training - Cobham Training Centre, Cobham, Britain - August 28, 2024 Chelsea's Wesley Fofana during training Action Images via Reuters/John Sibley

Η μεταγραφή του Φοφανά στην ΑΕΚ παρουσιάζει δυσκολίες το τελευταίο διάστημα, καθώς όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ένωση έχει ορισμένες διαφωνίες με την Τσέλσι.

Μπορεί το πρωί της Τετάρτης (11/09/24) η ΑΕΚ να ήταν μια ανάσα από την απόκτηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, ωστόσο στην υπόθεση έχουν παρουσιαστεί ορισμένα εμπόδια.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε πρώτος την είδηση, οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγείται σε θρίλερ. «Θέματα της τελευταίας στιγμής ανάμεσα στην Τσέλσι και την ΑΕΚ για τον Φοφανά, όταν οι ομάδες ξεκίνησαν να ανταλλάζουν έγραφα για την μεταγραφή» αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα ολοκληρώνεται απόψε, με την ΑΕΚ να πιέζεται από τον χρόνο σχετικά με την μεταγραφή.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version