Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ κατά Βασιλόπουλου και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας!

ΑΕΚ κατά Βασιλόπουλου και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας!

Η τακτική που ακολουθούσε, μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου ανήκει στο παρελθόν. Οι διαρκείς επιθέσεις που δέχεται η Ένωση από το Δήμο και τον Άρη Βασιλόπουλο δε μένει, πλέον, αναπάντητη, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναλαμβάνουν πλέον πρωτοβουλίες ενημέρωσης όλων των αρμοδίων φορέων.

Η αντεπίθεση της Ένωσης ξεκίνησε, με τον Νίκο Στράτο να μιλά σήμερα, Σάββατο, με αρμόδιους φορείς της περιοχής, ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

«Αφήσαμε τον Δήμαρχο να αλωνίζει, αλλα έως εδώ Οι μάσκες έπεσαν. Απο εδώ και πέρα θα μας βρει απέναντι. Ξεκινάμε από σήμερα. Το γηπεδο αργά η γρήγορα θα γίνει και θα ειναι το κόσμημα Φιλαδελφειας-Χαλκηδόνος. Ο Δήμαρχος και η παρέα του θα πέσουν στη λησμονιά. Αν ηταν άνθρωπος με λογική μετα την απόφαση του ΣτΕ θα έπρεπε να συνεργαστεί με την ΑΕΚ. Να διεκδικήσει να πιάσουν δουλειά άνεργοι απο την περιοχή.

Δεν ξέρουμε γιατι το κάνει αυτό. Θέλει να κάνει όνομα για να πολιτευτεί; Εχει πρόβλημα γιατι ειναι οπαδός άλλης ομάδας; Ζηλεύει τους επιχειρηματικές γιατι δίνουν δουλειά σε συνανθρώπους μας; Κανεις απο εμάς δεν τον προκάλεσε (ΑΕΚ, Δικέφαλος, Dimand) ούτε με δηλώσεις ούτε με ενέργειες, αλλα πλεον οι μάσκες έπεσαν και θα μας βρει απεναντι. Σήμερα απλώς ειναι το ξεκίνημα», ήταν μερικά από τα λόγια του Νίκου Στράτου για τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει ο Άρης Βασιλόπουλος στο όνειρο όλων των ΑΕΚτσηδων, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται πως πηγαίνει ακόμα πιο πίσω, με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο να προαναγγέλλει νέα καθυστέρηση μέχρι τον Μάρτιο. Ο project manager του έργου, βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Στράτο και όπως τόνισε και παρά την παράταση που δόθηκε στη δημόσια διαβούλευση έως τις 22/11, χρειάζεται περεταίρω χρόνος περίπου 20 ημερών για την προσαρμογή στα δεδομένα της νέας κυβέρνησης, κάτι πθ σημαίνει πως φτάνουμε στα μέσα Δεκεμβρίου.

Από τη στιγμή που κατά την περίοδο των εορτών δύσκολα κινούνται τέτοιες διαδικασίες, το αισιόδοξο σενάριο, κάνει λόγο για υπογραφή της περιβαλλοντικής μελέτης στις 10 Ιανουαρίου και από εκεί και πέρα και εφόσον ο φάκελος δεν μείνει… παραπάνω από όσο πρέπει σε κάποιο συρτάρι γραφείου υπουργού, η έκδοση άδειας αναμένεται περί τα μέσα Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε