Κυριακή, 8 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Κατέθεσε πρόταση 1,3 εκατ. για τον Πλάνιτς» γράφουν οι Σέρβοι

ΑΕΚ: «Κατέθεσε πρόταση 1,3 εκατ. για τον Πλάνιτς» γράφουν οι Σέρβοι
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχυθεί άμεσα στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Μπόγκνταν Πλάνιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή και πάλι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Telegraf.TV” η ΑΕΚ εμφανίζεται να κατέθεσε την Τρίτη (12/07) επίσημη προσφορά στην Μακάμπι Χάιφα για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι -εφόσον δεχτούν αρνητικοί απάντηση- να ενεργοποιήσουν ακόμη και τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, η οποία φτάνει στα 1,8 εκατ. ευρώ. Η περίπτωση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται εδώ και καιρό στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ένωσης.

Οι Σέρβοι τονίζουν ακόμα ότι ο 30χρονος στόπερ σκέφτεται να… δοκιμάσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού η ΑΕΚ του προσφέρει μεγαλύτερο μισθό αλλά και καλύτερες συνθήκες.

Να αναφέρουμε πάντως, πως η επικείμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερούς της παίκτες και του προσφέρει επέκταση συμβολαίου (εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις