Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος ευχήθηκαν για τα γενέθλια των «κιτρινόμαυρων» (video, pic)

13.04.2021 | 18:00
ΑΕΚ: Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος ευχήθηκαν για τα γενέθλια των «κιτρινόμαυρων» (video, pic)

Η ΑΕΚ συμπληρώνει σήμερα 97 χρόνια ιστορίας και δυο παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της, ο Κώστας Kατσουράνης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έστειλαν τις δικές τους ευχές.

Τα 97 χρόνια ύπαρξης συμπληρώνει σήμερα (13.04.2021) η ΑΕΚ. Το σωματείο της προσφυγιάς που ιδρύθηκε στις 13 Απριλίου 1924 σε ένα μαγαζί αθλητικών ειδών στην οδό Βερανζέρου στην Αθήνα, εξελίχθηκε σε ένα από τα ιστορικότερα και πιο εμβληματικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Δυο από τους παίκτες που τίμησαν την ποδοσφαιρική φανέλα του συλλόγου, οι Κώστας Κατσουράνης και Νίκος Λυμπερόπουλος, δεν ξέχασαν να στείλουν τις ευχές τους στους «κιτρινόμαυρους».

«Τιμή μου που ήμουν κομμάτι της ιστορίας σου! Χρόνια πολλά ΑΕΚ» έγραψε στα social media ο Κώστας Κατσουράνης, ποστάροντας και ένα βίντεο με κάποιες αξέχαστες –για τον ίδιο- στιγμές του στην ομάδα.

Απ’ τη μεριά του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έγραψε τη δική του σπουδαία ιστορία στην ΑΕΚ, φορώντας τον δικέφαλο στο στήθος, αλλά εργαζόμενος και ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, έγραψε: « Χρόνια πολλά ΑΕΚ, πάντα επιτυχίες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version