Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.
Ο ίδιος ο παίκτης, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει όσα έζησε στην Ένωση. Αναλυτικά:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ελντερ Μπαρμπόσα κατόπιν αιτήματος του ιδίου. Ταυτόχρονα τον ευχαριστούμε θερμά για τα δύο χρόνια της παρουσίας του, στη διάρκεια των οποίων τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας με την προσφορά του και το ήθος του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Από την πλευρά του ο Ελντερ Μπαρμπόσα δήλωσε: ”Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο. Φεύγω με την καρδιά μου γεμάτη, ευτυχισμένος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας, που μοιράστηκα όλες τις στιγμές, καλές και κακές, αλλά πάντα ενωμένοι. Ευτυχισμένος που με κάνατε να νιώθω μοναδικός, που μου φερθήκατε πάντα με στοργή και που μου επιτρέψατε να γίνω μέλος της οικογένειά σας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ που αντιμετώπισε με τον καλύτερο τροπο το αίτημα που υπεβαλλα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.
Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!!!!”».