Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κιτρινόμαυρη Χριστουγεννιάτικη γιορτή! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ βρέθηκε την Παρασκευή στα Σπάτα, στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Τι δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο περιθώριο της εκδήλωσης…

Στα Σπάτα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ, με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους υπάλληλους της ΠΑΕ να δίνουν το “παρών”.

Στην εκδήλωση βρέθηκε -και μάλιστα από νωρίς- ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πέρασε από όλα τα τραπέζια και ευχήθηκε με τον καθένα ξεχωριστά, τσουγκρίζοντας το ποτήρι του.

 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε κατά τη διάρκεια της γιορτής της Ένωσης, κάνοντας την ευχή να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της αλλά και να ξεκινήσουν οι εργασίες για το γήπεδο.

“Εχουμε μεγάλη χαρά. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή κάθε χρονιά. Θέλουμε αυτά που μας περιμένουν να είναι επιτυχημένα. Να έχουμε όλοι τις επιτυχίες που θέλουμε. Η ομάδα έχει στόχους και τους ξέρουμε όλοι. Το νέο έτος πιστεύω θα τους πετύχουμε. Ευχόμαστε υγεία στον κόσμο.

Εύχομαι η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχει και ιδιαίτερα να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο, που περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία”, τόνισε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές: «Θα περιμένουμε τον προπονητή. Αυτός μας ενημερώνει».

 

ΦΩΤΟ: facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε