Site icon NewsIT

ΑΕΚ: “Κλείνει” Ματέι και μία θέση στους “8” του Κυπέλλου

13.01.2016 | 10:25
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ, με τους "κιτρινόμαυρους" να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς Ρουμάνου, Κοσμίν Ματέι.

Πρόκειται για έναν 24χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τη φανέλα της οποίας έχει 100 συμμετοχές και 21 γκολ την τελευταία τριετία. Το συμβόλαιο του Ματέι λήγει τον Ιούνιο, ωστόσο σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν από τώρα.

Εξάλλου, η ΑΕΚ επιθυμεί το απόγευμα (17:15) να “σφραγίσει” την πρόκρισή της στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ είχε επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Λιβαδειά, ωστόσο μόνο χαλαρή δεν είναι, καθώς είναι πρόσφατη η ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τους Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, Μπακάκη στο δεξί και Κολοβέτσιο-Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Κορδέρο θα πάρει τη θέση του Σιμόες ως «κόφτης», έχοντας μπροστά τους Γιόχανσον και Μπουονανότε. Στην τριάδα της επίθεσης, θα βρίσκονται οι Πλατέλλας, Βάργκας καιΤζεμπούρ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version