Αθλητικά

ΑΕΚ: Ξεπέρασε τον κορονοϊό και επιστρέφει ο Σάκχοφ

Ο Έβγκεν Σάκχοφ ξεπέρασε τον κορονοϊό και μετά από δύο αρνητικά τεστ και την απαραίτητη καραντίνα, επέστρεψε στα Σπάτα για να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός μέσος είχε βρεθεί θετικός στο ιό επιστρέφοντας από τη Σερβία, όπου είχε επισκεφθεί ειδικούς γιατρούς για τη θλάση του, αλλά πλέον φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει και τα δύο προβλήματα.

Θα χρειαστεί έτσι περίπου μία εβδομάδα για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τη συνέχεια των play off της Superleague, όπου η Ένωση δίνει “μάχη” για να πάρει ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα