Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κυνηγάει διπλό μετεγγραφικό “μπαμ” από Αγγλία!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ΑΕΚ κινείται πολύ δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχυθεί από την μέση και μπροστά. Ο Γκουστάβο Πογιέτ σαρώνει την αγορά της Αγγλίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν την περίπτωση του Τσαρλς Ενζόγκμπια.

Πρόκειται για έναν 29χρονο δεξιό ακραίο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Γουέστ Χαμ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο Ενζόγκμπια μετράει φέτος μόλις δύο συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα και δεν υπολογίζεται από τους “χωριάτες”, οι οποίοι λογικά θα ανοίξουν το “πράσινο φως” για την αποχώρησή του.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς αρκετές αγγλικές ομάδες αλλά και σύλλογοι από το MLS τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πογιέτ και η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να τον “ντύσει” στα “κιτρινόμαυρα”.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν την ΑΕΚ να ασχολείται και με τον Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ. Η περίπτωση του 29χρονου διεθνή Άγγλου σέντερ φορ δύσκολα θα προχωρήσει, καθώς το συμβόλαιό του με την Γουέστ Χάμ λήγει το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε