Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Κυνηγάει διπλό μετεγγραφικό “μπαμ” από Αγγλία!

05.01.2016 | 10:20
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Η ΑΕΚ κινείται πολύ δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχυθεί από την μέση και μπροστά. Ο Γκουστάβο Πογιέτ σαρώνει την αγορά της Αγγλίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι "κιτρινόμαυροι" εξετάζουν την περίπτωση του Τσαρλς Ενζόγκμπια.

Πρόκειται για έναν 29χρονο δεξιό ακραίο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Γουέστ Χαμ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο Ενζόγκμπια μετράει φέτος μόλις δύο συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα και δεν υπολογίζεται από τους “χωριάτες”, οι οποίοι λογικά θα ανοίξουν το “πράσινο φως” για την αποχώρησή του.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς αρκετές αγγλικές ομάδες αλλά και σύλλογοι από το MLS τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πογιέτ και η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να τον “ντύσει” στα “κιτρινόμαυρα”.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν την ΑΕΚ να ασχολείται και με τον Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ. Η περίπτωση του 29χρονου διεθνή Άγγλου σέντερ φορ δύσκολα θα προχωρήσει, καθώς το συμβόλαιό του με την Γουέστ Χάμ λήγει το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version