Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μέσα ο Γιόχανσον, έκπληξη με Κρισάντους!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, που ολοκληρώνει τη Δευτέρα το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Superleague.

Στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, τέθηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Παράλληλα στην αποστολή επιστρέφει μετά από μήνες ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε αποστολή πρωταθλήματος ήταν στις 8 Νοεμβρίου, στο ματς με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ (0-1).

Στους… εκλεκτούς του Ουρουγουανού τεχνικού βρέθηκε και ο νεαρός επιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος που είναι παίκτης της Κ20 με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό δεν υπολογίζονται οι Μπαρμπόσα, Βάργκας, Ντίντακ, Τζεμπούρ και Μπακάκης, οι οποίοι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Κρισάντους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε