Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μιλόγεβιτς: Οι πρώτοι προπονητές που ακούγονται για αντικαταστάτες

ΑΕΚ – Μιλόγεβιτς: Οι πρώτοι προπονητές που ακούγονται για αντικαταστάτες

Η ΑΕΚ βρέθηκε από το πουθενά σε αναζήτηση προπονητή. Έπεται από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Ένωση βγαίνει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας.

ΑΕΚ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με την Ένωση να βγαίνει από αρχές Οκτωβρίου και πάλι στην αγορά για προπονητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της ΑΕΚ είναι αυτά των Αργύρη Γιαννικη και Γιώργου Δώνη. Πρόκειται για δύο Έλληνες τεχνικούς, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Ένωση.

Ο Γιώργος Δώνης υπήρξε προπονητής της ΑΕΚ και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το πέρασμά του από την Αλ Γουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

‘Οσον αφορά τον Αργύρη Γιαννίκη, είχε έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ και το καλοκαίρι, μετά την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει την περασμένη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο Έλληνες προπονητές δεν είναι οι μόνοι που εξετάζονται, ενώ δεν θεωρείται απίθανο η ΑΕΚ να κοιτάξει για προπονητή από το εξωτερικό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις