Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Μπάνκι: “Να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο”

29.07.2018 | 12:21
ΑΕΚ – Μπάνκι: “Να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο”

Ο Λούκα Μπάνκι ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να "σπάσει" το δίπολο Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, ωστόσο τόνισε ότι ένας από τους λόγους που ήρθε στην Ένωση, είναι για να μετατρέψει το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο.

Ο Λούκα Μπάνκι παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Real News”. Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ κλήθηκε να πει πόσο πιθανό είναι για την Ένωση να “σπάσει” το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Αποσπάσματα από την συνέντευξή του

Για τους στόχους της φετινής ΑΕΚ: “Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το απίστευτο αποτέλεσμα που ο σύλλογος είχε την περσινή σεζόν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα που θα αξιολογηθεί σε ατομικό-ομαδικό επίπεδο και θα είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Να είμαστε σταθεροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League”.

Για το πόσο ρεαλιστικό είναι να μπει “σφήνα” η ΑΕΚ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: “Είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία δύο τόσο δυνατών ομάδων όπως είναι αυτές. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ανόητος ή ονειροπόλος για να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Όμως, ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο”.

Για το τι θα θεωρούσε ως επιτυχία στο τέλος της σεζόν: “Επιτυχία θα είναι να είμαστε άξιοι της αγάπης του κόσμου και μέρος του μέλλοντος του συλλόγου. Από την άλλη, όλοι μας ονειρευόμαστε να έχουμε ξανά την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός τροπαίου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version