Τρίτη, 16 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μπήκαν στις προπονήσεις Πινέδα, Περέιρα, Στρακόσα και Κοϊτά

ΑΕΚ: Μπήκαν στις προπονήσεις Πινέδα, Περέιρα, Στρακόσα και Κοϊτά

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, με τους Ορμπελίν Πινέδα, Ρομπέρτο Περέιρα, Θωμάς Στρακόσια και Αμπουμπακάρι Κοϊτά να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τους παίκτες της Ένωσης το απόγευμα της Δευτέρας (15/07/24) να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά την επιστροφή του συλλόγου από την Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τα νέα αποκτήματα των «κιτρινόμαυρων» Ρομπέρτο Περέιρα, Θωμάς Στρακόσια και Αμπουμπακάρι Κοϊτά, αλλά και ο Ορμπελίν Πινέδα ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που είχε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (18/07/24) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην Κύπρο σε φιλικό παιχνίδι, με την Ένωση στη συνέχεια να αντιμετωπίζει μια εκ των Βελέζ Μόσταρ – Ίντερ ντ’ Εσκαλδές, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League

Από την πλευρά του ο Στίβεν Τσούμπερ που με την εθνική Ελβετίας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2024 έχει λάβει επιπλέον μέρες ξεκούρασης.

Ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 21 Ιουλιου.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις