Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Νέα πρόταση για Γκαρσία! Καλύτερη από αυτή του Ολυμπιακού

13.09.2020 | 21:27
ΑΕΚ: Νέα πρόταση για Γκαρσία! Καλύτερη από αυτή του Ολυμπιακού

epa06258114 Deandre Yedlin of the USA (L) vies for the ball with Trinidad and Tobago's Levi Garcia (R) during their 2018 FIFA World Cup Russia qualifier at Ato Boldon Stadium in Couva, Trinidad and Tobago, 10 October 2017. EPA/ROBERT TAYLOR

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της στα 2,6 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ισραηλινά Μέσα, ενώ τονίζεται πως η Μπεϊτάρ θα πει το “ναι” και θα παίξει ρόλο η απόφαση του παίκτη για το που θέλει αν συνεχίσει την καριέρα του.

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Λιβάι Γκαρσία φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην Μπεϊτάρ, καθώς από τα 2 εκατ. ευρώ συν 400.000 ευρώ μπόνους, ανέβηκε στα 2,6 εκατ. με περισσότερα εγγυημένα χρήματα και γενναία προκαταβολή, ξεπερνώντας όπως γράφεται στο Ισραήλ την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Οι εκτιμήσεις στο Ισραήλ είναι πως αυτή τη φορά η Μπεϊτάρ θα απαντήσει θετικά, αλλά τονίζεται πως μεάλο ρόλο θα παίξει και η απόφαση του 22χρονου εξτρέμ από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο για το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version