Τετάρτη, 4 Σεπτ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νέα θλάση ο Φαν Βερτ, χάνει το ματς με τον ΟΦΗ ο Αραούχο

ΑΕΚ: Νέα θλάση ο Φαν Βερτ, χάνει το ματς με τον ΟΦΗ ο Αραούχο
Intime.gr

Και πάλι άτυχος στην ΑΕΚ ο Τομ Φαν Βερτ. Ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί στερηθεί των υπηρεσιών του Ολλανδού επιθετικού στα προσεχή ματς της ομάδας. Χωρίς Σέρχιο Αραούχο η Ένωση στο ματς στην έδρα του ΟΦΗ.

Ο Τομ φαν Βερτ στάθηκε ξανά άτυχος. Ο Ολλανδός επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ και υπέστη για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν θλάση.

Ο Τομ φαν Βερτ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και επομένως τίθεται νοκ-άουτ για τον αγώνα του Σαββάτου (25.02) με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δύσκολα θα μπορεί να είναι διαθέσιμος και στο “Καραϊσκάκης” στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα γίνει στην “OPAP Arena” θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Σιμάνσκι και Μουκουντί.

Από εκεί και πέρα, Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας έκανε θεραπεία.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι έγινε γνωστό και το ματς στο οποίο ο Σέρχιο Αραούχο θα εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες).

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε ο «Τσίνο» να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς στην έδρα του ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο και με τον Ολυμπιακό, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις