Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Νίκησε και έπεισε! Εύκολα με την Ανόρθωση

03.09.2016 | 21:16
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εξαιρετικό ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με ηγέτη τον Τζόλεον Λέσκοτ να ηγείται στο κέντρο της άμυνας νίκησε σε φιλικό ματς 3-1 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αγκιλάρ στο δεύτερο λεπτό του αγώνα. Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους, ωστόσο συνέχισε να παίζει επιθετικά.
Οταν ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου άρχισε να πέφτει η Ανόρθωση έφτασε στην ισοφάριση, στο 37’ με εκτέλεση πέναλτι του Γκονσάλβες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε το 2-1 στο 49’. Με ατομική ενέργεια ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε κενό στην αντίπαλη άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Αλμέιδα που σκόραρε από κοντά. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν εμφανώς καλύτερη, η είσοδος του Χριστοδουλόπουλου της έδωσε ακόμη πιο επιθετική πνοή και ο έμπειρος παίκτης στο 73΄ έκανε το 3-1 από ασίστ του Αλμέιδα, σφραγίζοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την πολύ καλή του εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα από την ημέρα της μεταγραφής του.

 

Ανόρθωση (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Γκιγίερμε, Ερέρο (46’ Γκάμπριελ), Αγκουϊλάρ (64’ Πελέ), Καλντερόν, Βίκτορ, Οικονομίδης, Κολούνγκα, Ράγιος, Καλό, Γκονσάλβες (85’ Αριστοτέλους) 
ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ (86’ Κολοβέτσιος), Μπακάκης, Ντίντακ (66’ Ντίας), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας (46’ Αραβίδης), Πατίτο (59’ Γαλανόπουλος), Βάργκας (46’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (46’ Αλμέιδα) 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version