Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ – Νόα LIVE για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League

ΑΕΚ – Νόα LIVE για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νόα και ψάχνει ανατροπή και πρόκριση στα playoffs του Conference League. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Μια εβδομάδα μετά την σοκαριστική της ήττα με 3-1 στην Αρμενία, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νόα στην OPAP Arena, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος σκορ και να προκριθεί στα playoffs του Conference League.

Εκεί που, εφόσον τα καταφέρει, θα την περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Χάιντουκ-Ρουζόμπεροκ (15/8, 22:00, 0-0 το πρώτο ματς στη Σλοβακία).

Η ΑΕΚ πρέπει να διασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων προκειμένου να στείλει το ματς -τουλάχιστον- στην παράταση. Στην περίπτωση όμως που η Νόα αντέξει στην πίεση που της ασκηθεί μέσα στην OPAP Arena, η Ένωση θα αποκλειστεί από την Ευρώπη!

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία, Β’ Κατηγορία της UEFA)

Α’ Βοηθός: Ντομινίκ Σάαλ (Γερμανία)

Β’ Βοηθός: Ρόμπερτ Βέσελ (Γερμανία)

4ος διαιτητής: Τίμο Γκέραχ (Γερμανία)

VAR: Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανία)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπρινιόλι, Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ με δύο γκολ διαφορά στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (18.08.2024) η ΑΕΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Super League, υποδεχόμενη τον ΟΦΗ στην κεκλεισμένων των θυρών OPAP Arena.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις