Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ – Νόα: Έντονες αποδοκιμασίες στην OPAP Arena για τον αποκλεισμό της Ένωσης – Ένταση μεταξύ Αλμέιδα, Ρουί Μότα και παικτών

ΑΕΚ – Νόα: Έντονες αποδοκιμασίες στην OPAP Arena για τον αποκλεισμό της Ένωσης – Ένταση μεταξύ Αλμέιδα, Ρουί Μότα και παικτών
Eurokinissi

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το “εμπόδιο” της Νόα και αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Αποδοκίμασε ο κόσμος που βρέθηκε στην OPAP Arena. Ένταση μεταξύ Αλμέιδα, Ρουί Μότα και παικτών.

Έντονες αποδοκιμασίες στην “OPAP Arena” με τη λήξη του ΑΕΚ – Νόα (1-0) που έφερε τον αποκλεισμό της Ένωσης από τη συνέχεια του Conference League και την Ευρώπη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν νέα κακή εμφάνιση, μία εβδομάδα μετά από την ήττα τους με 3-1 στην Αρμενία, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποδοκιμάσει προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήγε στο σημείο όπου ήταν μαζεμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τους μίλησε, τη στιγμή που ο κόσμος αποδοκίμαζε.

Λίγο μετά, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τον προπονητή της Νόα, Ρουί Μότα, που ευτυχώς δεν κράτησε πολύ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ένταση είχαμε και μεταξύ παικτών των δυο ομάδων στη φυσούνα, καθώς πήγαιναν για τα αποδυτήρια, αλλά και πάλι δεν ξέφυγε η κατάσταση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις