Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Νόα: Νίκη με σκορ πρόκρισης ψάχνει η Ένωση στον 3ο προκριματικό του Conference League

15.08.2024 | 10:58
ΑΕΚ – Νόα: Νίκη με σκορ πρόκρισης ψάχνει η Ένωση στον 3ο προκριματικό του Conference League

CONFERENCE LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΟΑ - ΑΕΚ .

H AEK αντιμετωπίζει τη Νόα (20:30 Cosmote Sport 1, LIVE από το Newsit.gr) την «OPAP Arena» με την Ένωση να έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να περάσει στα πλέι οφ του Conference League και να μην μείνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο.

Και ξαφνικά… ματς δίχως αύριο για την ΑΕΚ, παρότι η αγωνιστική σεζόν δεν έχει καλά καλά αρχίσει. Η Ένωση καλείται εναντίον της Νόα να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3 της Αρμενίας για να μη μείνει εκτός Ευρώπης, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα do or die για τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα.

Τα συνεχόμενα λάθη τόσο εναντίον της Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, όσο και στο πρώτο ματς με τη Νόα, δημιουργούν ανασφάλεια στις τάξεις της Ένωσης που πρέπει να διασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων προκειμένου να «στείλει» το ματς -τουλάχιστον- στην παράταση. Η προσπάθεια αυτή γίνεται πιο δύσκολη από την πιθανή απουσία του Λιβάι Γκαρσία, του πιο «καυτού» παίκτη της ομάδας με πέντε γκολ σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει back up στη θέση του σέντερ φορ, αναγκάζει τον Αλμέιδα να πειραματιστεί με τον Στίβεν Τσούμπερ να αποτελεί μια από τις εναλλακτικές που έχει στο μυαλό του.
Από την άλλη πλευρά η Νόα δεν είναι αντίπαλος εναντίον του οποίου η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει «πάρτι» ακόμα και στην καλή της ημέρα. Προκρίθηκε από τον προηγούμενο γύρο με το εμφατικό 7-0 επί της Σλιέμα και έχει παίκτες οι οποίοι, όπως φάνηκε και στο Ερεβάν, μπορούν να κάνουν «ζημιές».

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)
Πιθανές συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά, Τσούμπερ
ΝΟΑ (Ρούι Μότα): Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Tοράρινσον, Πάμπλο Σάντος, Μίλκοβιτς, Γκάμπος, Σανγκαρέ, Μανβελιάν, Πίνσον, Ματέους Αϊάς, Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version