Αθλητικά

ΑΕΚ: Νοκ άουτ και ο Γκάλο!

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Εκτός από τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Ροντρίγκο Γκάλο στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η οστική θλάση που έχει υποστεί ο Πορτογάλος μπακ στο μικρό δάχτυλο του ποδιού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Εκτός του κανονικού προγράμματος της Τέταρτης έμεινε και ο Βράνιες, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι “κιτρινόμαυροι” προπονήθηκαν κανονικά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το πρωί (10:30) της Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα